Synliggør din delte funktionspostkasse i Outlook Online (via en browser)

Kristoffer Uhrenholdt Turkzeban
Kristoffer Uhrenholdt Turkzeban
  • Opdateret

Hvis du har fået en ny delt funktionspostkasse – eller din gamle funktionspostkasse lige er blevet omdannet (til en delt), skal du først synliggøre den, før du kan se den. Det skal kun gøres een gang.

1. Højreklik på ’Mapper’ og vælge ‘Tilføj delt mappe eller postkasse’.

NB!
Det er vigtigt, du sætter musen lige ovenpå ordet 'Mapper' og SÅ højreklikker. Ellers kommer den rigtige menu ikke frem, hvor du kan vælge at tilføje din delte funktionspostkasse.

2. Tast adressen på den delte funktionspostkasse, som du ønsker at synliggøre.
Klik på 'Tilføj'.

3. Herefter kan du se den tilføjede delte funktionspostkasse ude i venstre side af dit mail-vindue.
Hér ligger den som en fold-ud menu med 'Indbakke', 'Sendt', 'Kladder' osv. Lige nedenunder din personlige Røde Kors e-mail, som ligeledes har sin egen 'Indbakke', 'Sendt', 'Kladder' osv.

Det er muligt, du skal scrolle lidt i menuen i venstre side, før du kan se din delte funktionspostkasse.

Læs her hvordan du vælger hvilken postkasse du sender mails fra.

Har du spørgsmål?

Spar tid ved at skrive til Røde Kors Support her.

Relateret til