Hvad er en delt funktionspostkasse?

Kristoffer Uhrenholdt Turkzeban
Kristoffer Uhrenholdt Turkzeban
  • Opdateret

Mange afdelinger bruger funktionspostkasser til aktivitetsledelser, så mailen ikke er knyttet til en person. Det gør det lettere at dele aktivitetsledelsen på flere personer, så alle får den samme information. Det gør det også lettere at overlevere til en ny aktivitetsleder, uden historik og nødvendig information går tabt. Den personlige Røde Kors-mail, en frivillig leder kan få, kan knyttes til funktionspostkasser, som deles med andre.

Man kan også bruge den delte postkasse som en fælles kalender, hvor man kan planlægge møder, aftaler eller frister. Funktionspostkassen vil vise sig som en mappe i venstremenuen af din Outlook eller Røde Kors e-mail på internettet. Du vil dermed kunne vælge hvilken indbakke du åbner og sender mails fra. 

For at bruge en delt postkasse skal man have en personlig Røde Kors e-mail og være tilføjet som medlem af den delte postkasse af en administrator fra Røde Kors Helpdesk . Når man er medlem, kan man åbne den delte postkasse i sin Røde Kors e-mail på internettet, Outlook til Windows eller Outlook til iOS eller Android. 

En delt postkasse er en smart og praktisk funktion, der gør det nemmere at samarbejde og kommunikere med andre. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter, åbner eller bruger en delt postkasse, kan du kontakt support@rodekors.dk 

 

Vejledninger:

 

Har du spørgsmål?

Spar tid ved at skrive til Røde Kors Support her. 

Relateret til

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

0 kommentarer

Log ind for at kommentere.